tegnap

Ha negatívan látjuk a világot, akkor az alábbi következtetéseket vonhatjuk le a tegnapi bejelentések kapcsán.

  • Kaptunk egy órát, ami nem jó semmire igazán, de cserébe nagyon drága
  • Kaptunk egy laptopot, amibe nem lehet semmit bedugni adapter nélkül, cserébe nincs hűtése, tehát hamarosan érkeznek majd a hírek, hogy kinek égett ki a nadrágja/szoknyája, robbant fel a laptop az ölében

Aki ennél kicsit rózsásabban látja a világot, valószínűleg azt is kicsit letöri az áremelkedés, ami elért közben bennünket is. Hogy a dollár erősödése, vagy csak Apple szeszély áll a dolog hátterében, azt nem tudjuk, viszont az apple.hu árai kevésbé barátságosak, mint tegnap voltak.

Nézzük a jó híreket! Az Apple végre kihozott valami újat! Mindegyikről láttunk már pletykákat, de azért a terméket látni Tim Cook kezében, s a hír, hogy hamarosan a boltokban egészen más.

Az új MacBook gyönyörű! És az első generációs 3G-s iPad nagyjából egy súlycsoportban van vele. Pedig egy laptopról beszélünk. A ventillátor hangja meg egyébként se hisszük, hogy bárkinek is hiányozna.

Az Apple Watch. Hát… Az Apple Watch. Szép. Nem tudjuk mi mást lehet rá mondani. Ez egy szép termék. Biztosan lesz, akinek tetszik. Mi nem fogunk sorbanállni a boltban érte.

ResearchKit, HealthKit. YES! Az Apple számára is nagyon fontos ez a vonal. És ez örömteli. Szeretjük mi is. És hogy itthon mikor lesz ez teljesen kihasználható. Erről egyelőre nincs infónk.