Hivatalos: Kapható az iPhone 4S a Telenornál

A tegnapi nap folyamán felhívtam a Telenort, hogy lemondjam a náluk használt telefonszámomat, és így teljesen átadjam a teret a T-Mobile-nál használt új számomnak, amit nemrég egy új iPhone 4S mellé kaptam. Az ügyintéző kollegina teljesen rendes volt, lemondott mindent, majd megkérdezte, mi volt a váltás illetve a lemondás oka, amit a Telenor “iPhone-mentességével” indokoltam. Majd erre jött talán az a mondat, amire a legkevésbé számítottam: “Szeptember 18-tól azaz holnaptól nálunk is elérhető lesz az iPhone 4S, így kár hogy nem várt még egy kicsit!”

iPhone 4S a Telenornál
iPhone 4S a Telenornál

El se hittem, amíg a hívás letevése után nem néztem meg rögtön az interneten – és valóban. Több hazai blog is beszámolt arról, hogy a hírek szerint a Telenor hamarosan iPhone-eladásokba kezd, és tényleg szept. 18-tól azaz mától érhető el a hivatalos árlista is.

Kiszivárgott információk szerint a Telenor által forgalmazott 4S-ek MD235FD/A típusszámmal lesznek ellátva, ami gyakran arra utal, hogy az adott készülék gyárilag független, így nem kizárt, hogy minden kártyával működni fognak a telefonok.

Telenornál kapható 16GB-os, fekete iPhone 4S
Telenornál kapható 16GB-os, fekete iPhone 4S (kép: Szifon.com)

Ráadásul a Telenor még mindig nem hivatalos szolgáltató, így nem valószínű, hogy az Apple külön Telenor-függő iPhone 4S-eket küldene a szolgáltatónak. Amint újabb híreket és információkat kapunk természetesen frissítjük a cikket!