Hírek //2010-04-14

Nem lesz háttérkép a limitált iPod Touch 2G/iPhone 3G 4.0-ban?

Úgy tűnik, hogy nem, legalábbis – amennyiben információim helyesek :) – a multitask mellett az egyedi háttérkép lesz az, amiből kimaradnak azok, akik nem a legújabb generációs készülékeket használják. A multitask hiányát még meg tudom érteni, én anélkül is nagyon nehezen jövök ki a memóriából (néha nagyon vágyok egy újabb készülékre), ha lenne rendes multitask, akkor sem hinném, hogy használnám – de persze lehet, hogy néha igen, és azért idegesít, hogy az Apple a jogot sem adja meg, hogy válasszak (gyakorlatilag tehát hülyének néz). Persze az egyedi háttérkép is biztosan csökkentené a teljesítményt, de annyira biztos nem, és megint csak hozzátenném, hogy legalább a választás lehetőségét hiányolom… így a választás marad a jailbreak, mert azután garantáltan lesz rá módszer, hogy használjuk az Apple féle megoldásokat is.

iPad Launch Európában: csak május vége

A hatalmas amerikai érdeklődés miatt az Apple eltolta az Amerikán kívüli iPad beszerzés lehetőségét egy hónappal – tehát az új dátum május vége. Az első héten több, mint 500 ezer darabot adtak el, és árpilis végére már kell szállítaniuk az iPad 3G-ket Amerikába – ráadásul az Apple szerint minél többet adnak el, annál inkább nő a kereslet, mert terjed a híre, az emberek kipróbálják és beleszeretnek. Hát majd meglátjuk, de annyit elárulhatok, hogy ha minden rendben megy, akkor május végére már nekem is a kezemben lesz egy 16 gigás wifis verzió… :)

Bluetooth Fart

Igazából nem nagyon tudom leírni szavakkal, beszéljen helyettem a videó és a cím…

httpv://www.youtube.com/watch?v=MbOwe3rlBik

5 thoughts on “Hírek //2010-04-14

 • 2010. April 15. at 13:18
  Permalink

  remélem ez az oldal a jövőben nem lesz ilyen ipad istenítős sz** mint egyes oldalak…. mert már mindenhol ezt a fos ipad-et nyomatják

 • 2010. April 15. at 17:21
  Permalink

  Az órát meg tudnátok igazítani, mert így minden hozzászólás el van csúszva egy órával.

 • 2010. April 15. at 17:30
  Permalink

  @rossifumi: a blog szubjektív, azaz a szerző véleményét tükrözi, akinek egyelőre határozottan tetszik az iPad és tervezi a beszerzését. de idáig nem túl sok iPad-es postot olvashattatok. kb olyan mennyiségben lehet rá számítani mint az iPhonera

  és igen, ha lesz iPadem, akkor még nyitott kérdés, hogy külön blog lesz-e neki, vagy ebbe integrálódik…

 • 2010. April 15. at 19:19
  Permalink

  Na végre,már azt hittem, hogy soha nem fogok ennyi új postot olvasni itt,amit nagyon sajnáltam volna,hisz régen nagyon sokat olvasgattam erre. Csak így tovább :)

Comments are closed.