Blackra1n error: ASL.dll és társai

Először is egy kis letolás mindenkinek, aki belefutott a .dll hibákba blackra1innel (ASL.dll, CoreFoundation.dll és még sorolhatnám), mert a probléma az iTunes 9.1-re való frissítése miatt van – amit viszont anno mondtam, hogy ne tegyetek. Aki mégis frissítette, az nyert magának egy kis idegeskedést, de a probléma elég könnyen orvosolható.

A problémára én a legkönnyebb megoldásnak azt találtam, ha letöltjük ezt a fájlt, kicsomagoljuk egy mappába, oda másoljuk a blackra1n.exe-t és onnan indítjuk. Elvileg innen úgy kell mennie mint a karikacsapás.

Persze vannak még más megoldások is (itt van pl. egy video ami megmutatja lépésről lépésre), de nekem ez vállt be. Mondjuk nem voltam olyan balga, hogy frissítsem a jó öreg iTunest…

4 thoughts on “Blackra1n error: ASL.dll és társai

 • 2010. April 22. at 14:47
  Permalink

  A letolást kikérem magamnak!Én nem frissítettem az iTunest, csak nem volt rajta a gépemen, mert újratelepítettem az xpt és amikor letöltöttem az iTunest, akkor gondolom alapból a frissebb verziót szedte le!De megoldottam, úgyhogy peace!:)

 • 2010. April 23. at 18:04
  Permalink

  nem teljesen mindegy, hogy frissíted, vagy a legfrissebbet rakod fel? a végeredmény ugyanaz

 • 2010. May 28. at 18:57
  Permalink

  Letöltöttem, bemásoltam oda a blackra1n-t futtatttam, viszont most a MSVCR71.dll -t hiányolja a gépemről..:S pls segítsetek. thx!

 • 2010. May 28. at 19:12
  Permalink

  @Worep: Töltsd le ezt a fájlt. Elindítod megadod neki a blackra1n indító fájlját és ő kijavítja a hibát elvileg.

Comments are closed.