Nem áll meg az iTouch.hu

Kedves iTouch.hu olvasók!

Múlt hétvégén, hosszas gondolkodás, illetve mérlegelés után eldöntöttem, hogy írok egy mailt, az itouch.hu adminjának. Mivel, én is tulajdonosa vagyok egy Ipod Touch-nak – amit, teszem hozzá, nagyon szeretek – úgy gondoltam, mindenképp megakadályozandó, hogy ez a blog „behaljon”. Leírtam, hogy amennyiben igényt tartanak rá, én szívesen viszem tovább a blogot, és – nagy meglepetésemre – hamar jött a válasz is. Meglepődtem, ugyanis adtak lehetőséget, amivel én élni is fogok (ez azt jelenti, hogy zilahy – ha minden igaz – mint szerkesztő fog tevékenykedni a továbbiakban – thingol).

Én, a magam részéről, egy második generációs, 8gb-s változatot mondhatok magaménak. Kicsit több mint fél éve van meg, és imádom használni. Ebből – számomra – következik, hogy a moddolás terén is (szeretnék  :) otthon lenni. Engem ez a terület érdekel leginkább, így –nézzétek el nekem- ha erről fogok a legtöbbet írni. Van néhány saját témám, illetve sok, saját szájízemre módosított. Ezeknek lényegébe az alap koncepciója tetszik, de ahhoz, hogy én is szívesen használtam, kell egy két apró módosítás. Rengeteg jó ötletet lehet találni szerte az interneten. Rengeteget kísérleteztem különböző lockscreenekkel is, ugyanis van egy kevés jártasságom a html, css (java) világában, így lehetőség nyílik teljesen egyedi lockscreen, illetve témák alkotására, különösen akkor, ha az illető látott már közelebbről photoshopot J. Az interneten található nagyon sok angol nyelvű fórum is, ahonnan az ember rengeteget ötletet meríthet különböző moddoláshokhoz. Személyes példával élve, én is ezek olvasásával kezdtem, és mondhatom, rengeteget tanultam.  Szeretek mindig egyedi dolgokat alkotni, ami számomra jó időtöltés is egyben, azontúl, hogy lehet sohasem fogom használni azt, amit csináltam, ami elő is fordult már néhányszor.

A másik oldala a dolognak amire még sok időt fordítok, a moddolásokon kívül – bár némileg kapcsolódik hozzá – a különböző apró programok (appok, ha úgy tetszik, utálom ezt a szót) amelyek plusz felhasználóbarát, és hasznos funkciókhoz juttatják az iTouch tulajdonosokat. Én is használok sok ilyet, legtöbbjük cydia app (már megint), így elkerülhetetlen, hogy jailbreakelt eszközünk legyen. Szerencsére ebbe eléggé otthon vagyok, szóval bármilyen kérdés jöhet. Szándékomban áll bemutatni ilyen kisebb alkalmazásokat, amelyeket én is kipróbáltam, illetve használok, és tényleg van valami olyan funkciója ami hasznosnak, (esetleg ügyesnek – ezt a jelzőt is rá lehet húzni néhányra) bizonyult.

Kezdésnek ennyi jutott eszembe. Mivel ez egy közösség, szívesen fogadnék építő jellegű ötleteket, hogy miről is szeretnétek még olvasni itt, az itouch.hu-n. Hagy tegyem hozzá, hogy valószínűleg én sem fogom megmenteni a világot – arra sajnos nekem sincsen elég időm – de szívesen megteszem amit tudok. Hamarosan jön az első cikkem is! :)

További szép napot:  zilahy

8 thoughts on “Nem áll meg az iTouch.hu

 • 2010. February 07. at 12:36
  Permalink

  Szia!
  Én csak szurkolni tudok neked, az utóbbi időben sajnos nem sok érdemleges dolog került ki – nyilván megfelelő okok miatt – és már nagyon szívesen olvasnék új vagy régi, de érdekes ALKALMAZÁSOKRÓL :P vagy egyedi témákról vagy akármi :D Csak kapcsolódjon az ipod touch-hoz :)
  Szóval nagy kalappal hozzá, várom az írásaidat!

 • 2010. February 07. at 13:55
  Permalink

  Üdv a Csapatban zilahy!

  Bár nem vagyok túl aktív, sőt de azért Én is ebbe a csapatba tartozom. Sajnos az utóbbi fél évben nem nagyon vagyok aktív sok a más dolog. Örülnék egy kis vérfrissítésnek az oldallal kapcsolatba, nagyon ráférne :)

 • 2010. February 07. at 19:53
  Permalink

  Ennyi, ez kellet, erről beszéltem! Nem szabad feladni, érdemes foglalkozni az oldallal sokon számítanak rátok! Grat zilahy!

 • 2010. February 07. at 20:05
  Permalink

  Hajrá ^^

 • 2010. February 07. at 20:09
  Permalink

  hát örülök hogy megy tovább mert ez a közösség segített betörni a “szakmába”:P
  én pl örülnék neki, ha lenne egy külön menüpont ahol sok-sok egyedi téma add-on lenne kiegészítés..akár beküldöt akár admin által gyűjtött dolgok… :) sok sikert

 • 2010. February 08. at 20:02
  Permalink

  Nah végre, már azt hittem soha nem indul be ismét az oldal!! :D Sok sikert Zilahy!

 • 2010. February 15. at 21:16
  Permalink

  Azert te se viszed tulzasba a postolast;)

 • 2010. February 24. at 08:57
  Permalink

  Ha én ezt tudtam volna én is próbálok ilyen dolgot csinálni, mert kedvelem az oldalt és szeretnék segíteni ennek a közösségnek, mert azóta meg van az Ipod Touchom azóta él halok az apple dolgokért.

  Amúgy Gratulálok Zilahy Örülök hogy mostanság egyre több post születik témákról. Amúgy én sem szeretem az App kifejezést inkább alkalmazásnak hívok mindent.:D

Comments are closed.