remény

Holnapután lesz hét hónapja annak, hogy megírtam itt is, hogy az akkori, kb. 1 éves Touchom egy igen erős vihart nem vészelt át teljesen a zsebemben – sajnos a wifi eldobta magát. Sok mindent próbáltam vele, hogy újra életet leheljek a kicsikébe, mert mégiscsak az a Touch volt az, ami miatt most itt vagyok én, a blog, és te, kedves olvasó – mert ha annak idején nem szerelmesedek bele ebbe a kütyübe, akkor most valami egészen másmilyen témáról írnék blogot.

Holnapután lesz egy hete annak, hogy egy barátom, akinek a wifi képtelen Touchot eladtam, szólt, hogy leejtette a Touchot, és azóta a kis szentem megint tud wifit. Mondanom sem kell, igencsak meglepődtem, azt hittem, hogy erről a kis szemét teljesen lemondott már – erre kiderül, hogy nem, úgy tűnik, csak az én irányomban volt ennyire ellenszenves (sajnos én is leejtettem nem is egyszer – mégse jött vissza a wifi). Azért persze örülök, mert a barátom így jól járt, és mégiscsak van valamilyen érzelmi kötődés az első Apple készülékem felé. Én már lemondtam róla, de láss csodát, újraéledt a szentem.

A tanulság persze nem az, hogy ha nem működik, akkor vágjuk falhoz. Sokkal inkább az, hogy mindig van remény.

6 thoughts on “remény

 • 2009. December 22. at 23:50
  Permalink

  Amondó vagyok filmesítsük meg ! :D

 • 2009. December 23. at 11:54
  Permalink

  ez a legszebb karácsonyi történet amit eddig hallottam :)

 • 2009. December 27. at 19:13
  Permalink

  Ez egy nagyon szép történet. Köszi hogy megosztottad.

 • 2009. December 30. at 14:54
  Permalink

  az en ipod touchomnak a felso gombja romlott el, ragadt be, es hasznalhatatlan volt, mindig ki akart kapcsolni, h megnyomtam a kozepso gombot, akk meg “fenykepezet”. nemvoltam boldog, garancia meg van, de nem magyarorszagon elek, szal kilove. szoval hozzadobtam a falhoz, es lass csodat azota tokeletesen mukodik. en sem akarom azt mondani, h igy kell megjavitani, barmi baja van, de bevalt :)

 • 2010. January 11. at 00:20
  Permalink

  nekem 2. generacios ipod touchom van es nem reg bizonyitotta be h elegge birja a strapat. karacsony elott egy hettel feltortem, mondvan h mar ugysem lesz semmi baja (2010. januar 3-ig volt ra garancia) nembaj ha ugrik a garancia… erre karacsony utan max egy hettel beleejtettem a kadba es teljesen tonkrement. a gepem nem ismerte fel, nem lehetett bekapcsolni, egy szoval teljesen meghalt. eleinte mindennel probaltam, hogy megjavuljon, de semmi nem tortent… aztan par napra ra (gondolom teljesen kiszaradt) mielott elvittem volna applebe h csereljek ki, remelven h az o gepuk sem ismeri fel es valahogy el lehet sumakolni azt h fel lett torve megjavult teljesen. minden gomb mukodik rajta, az erintokepernyo is jol szuperal, minden. meg a wifi is:D szoval sracok sose adjatok fel, strapabirobbak ezek a kid joszagok mint ahogy sokan gondoljak!

 • 2010. January 11. at 15:21
  Permalink

  @jdodlodovoirowppakxkv : A beázás után mikor próbáltad először életre bírni illetve egyáltalán azonnal ki tudtad kapcsolni? Mert elvileg lehetetlen kikapcsolni ha folyadék érte.
  Én egy lelocsolt touchal szenvedtem egyszer, látta az itunes restoret kért azonnal el is indult de telepítés során hibaüzivel elszállt.

Comments are closed.