Macally Metro kalandok

Mint ahogyan azt már biztos sokan látjátok, nem egy tok fordult már meg a kezemben, számszerint InvisibleSHIELD, Macally mSuit, Macally Metro, vinyl (ezzel kapcsolatban egy héten belül még lesz egy bejegyzés, thingollal gondolkodunk egy projekten).

Az IS-nek, mióta az én hibámból lejött a háta és érvényesítettem a cseregaranciát, azóta a Macally Peripherals nevű iPhone, iPod és egyéb zenéskütyük kiegészítőjeként ismert gyártó Metro fantázianevű tokját használom.

Most gondolom sokan gondoljátok, hogy jujj, egy ujabb valamilyen teszt, de ez nem az lesz. Lassan 2 hónapja használom az alábbi tokot, és ma mentem épp suliba, mikor elővettem, és sajnos a tok egyik sarka beleakadt az egyik merevítő pöckébe a toknak, és én meg erőltettem és letört. Tiszta ideg lettem, mert egyrészt az én hibám, hogy ahelyett, hogy a problémát nyugodtan megpróbáltam volna megoldani, elkezdtem erősködni és ez lett a vége. Persze rögtön bennem volt, hogy egy ilyen műanyagnak (valójában nem az, de meg nem tudom mondani, hogy ez milyen anyag; tapintását, súlyát tekintve inkább karbonra emlékeztet, de a kinézete ezt kizárja) nem szabadott volna, hogy ilyen könnyen eltörjön, de megtörtént.

Gondoltam sebaj, hátha garancia… és itt jött a baj, eszembe jutott, hogy mikor vettem 5 napos cseregaranciát adtak csak rá (hogy ha nem tetszene a termék, becserélhetem másikra), de ezen kívül semmit, mert ha egy ilyen tok megsérül, az tuti a vevő hibája lesz.

Ennek ellenére bevittem, és elmeséltem mi történt; egy fiatal srác ült benn, elkérte, megnézte, és ugyan azt mondta mint én: “Egy ilyen anyagnak nem szabadna ennyitől eltörnie, add ide, adok helyette másikat, ezt meg visszaküldjük a gyártónak. Valószínűleg az 1 a 1001-ből seljetet sikerült kifognod.”

Azért úgy érzem, hogy nem egy hétköznapi történet ez Magyarországon, és épp ezért írtam meg, hogy lássátok, vannak még korrekt Apple termék értékesítők.

A bolt nevét nem fogom leírni, mert nem állunk ilyen jogviszonyban velük, stb., de akit érdekel, annak azt mondhatom, hogy az egyik fő üzletük a nemrég nyílt Aréna plázában is megtalálható (Tudtommal az Aréna plázában nincs más Apple retail seller).

3 thoughts on “Macally Metro kalandok

 • 2009. May 05. at 19:39
  Permalink

  Vannak még csodák , teee mázlista :)

 • 2009. May 05. at 19:55
  Permalink

  és milyen happy end :O ezt nem vártam volna. sőt, nem lett volna bőr a képemen visszavinni :D

 • 2010. January 02. at 13:42
  Permalink

  Az lenne a kérdésem, hogy a Macally MSuittal kapcsolatban mi a véleményetek? Mennyire védi a Touchot? És mennyire vastagítja meg? Valamint ugyanez érdekelne a Macally Bellával és a Macally MCasezel kapcsolatban is. A Bellát csak azért nézegetem, mert néha túrázok és akkor jól jönne a karabíner.

Comments are closed.