Back to the line of duty

Na, újra fúj a változások szele. DarkEvillel elhatároztuk, hogy ráncba szedjük kicsit az oldalt, főleg a konstants részeket, meg jön egy-két új ötlet, amiket elvileg az elkövetkező egy-két napban, hétben (napban, ha róla, hétben, ha rólam van szó, hehe).

Először is frissítve lett a Kapcsolat menüpont. Most megint megy az itouch.hu@gmail.com -os mail cím, egy bökkenő van csak vele: most minden a bloggal kapcsolatos levél (amit máshova küldtetek, az is!) elveszett. Tehát ha valaki írt levelet az elmúlt egy hétben, és amit kért, nem csináltam meg (még ha válaszoltam is rá!), az küldje el még egyszer (egy vagy kettő vendégblogger post garantáltan áldozatul esett. Bocsi a gazdáktól, de cserébe ha most elküldik, akkor ma, vagy holnap délelőtt kirakom, ígérem).

Garantáltam elveszett még egy-két iPod Touch Vételes e-mail is. De nem is baj, mert az mostanában amúgy is elég kaotikus lett: nem mindig volt időm felrakni – és ami még rosszabb – levenni sem egy adott Touch-ot. Ezért az most kap egy rebootot, tehát minden lekerül, tehát aki mostantól szeretné, hogy kikerüljön a Touch, az írjon megint mailt és kirakom. Ezzel együtt be akarok ott vezetni egy új “rovatot” is, ami az új Touch-okkal foglalkozik, tehát ha valaki jó áron lát valahol Touch-ot, az pontos árral és helyszínnel (URL-lel) is küldhet e-mailt, szívesen vesszük azt is.

Egyúttal frissült a szoftveres javítás is, ha nem is sokat mondjuk, de hozzáadtuk a második generációs Touch-ok teljes javítását, meg a 3G füttelenítést is. Továbbiakban DarkEvil tudja vállalni Pesten a javítást, amivel jelentősen bővül a lefedettségünk, hehe (én ugye mindezt Pécsett tudom válalni).

Örömmel láttam, hogy a Kérdezz-Felelek átlépte az 1000 kommentet: köszönjük a bizalmat (=! Itt még tervezem, hogy belerakok az alap oldalba pár új kérdést: esetleg kommentbe jöhetnének tippek, hogy mik legyenek azok, mert nekem van 1-2 ötletem, de igényetek nektek van rá.

Végül, de legutolsósorban talán a legfontosabb dolog: ezentúl örömmel fogadunk állandó szerzőket is, melynek menete a következő: ha valaki ír egy vendég cikket, az kap egy közreműködő acc-ot, ergo onnantól meg tudja írni a bejegyzést az oldal felületén, nekem csak a képeket kell elküldenie mailben, meg persze, hogy rakjam ki a postot. Aztán ha valaki elég sok és elég jó postot írt, egy szer csak azt fogja észrevenni, hogy tud képet feltölteni, és, hogy nem kell az én jóváhagyásom ahhoz, hogy kikerüljön a főoldalra. Egy dolgot megemlítenék: nekem sem tökéletes a helyesírásom (sőt!), viszont ha az elolvasás közben kiszúrok valamit, azt kijavítom, és ez nekem a halálom: a rossz helyesírás igénytelenséget sugall. De amúgy remélem ez a rendszer mindenkinek megfelel (természetes az állandó szerzők kikerülnek a Kapcsolat menüpontba is – mint ahogy DarkEvil már kint is van).

Zárszónak még annyi, hogy úgy tűnik, hogy lassan kezd helyreállni a régi rend, de én most már nem ígérek semmit, mert nem tudom, mennyire fogom tudni betartani.

stat

4 thoughts on “Back to the line of duty

 • 2009. May 02. at 23:11
  Permalink

  … a 3G füttelenítést is.
  Micsoda? :P
  Amúgy örömmel olvasom, hogy lassan kezd visszaállni az oldal!

 • 2009. May 03. at 09:13
  Permalink

  iPhone 3G kártyafüggetlenítés

 • 2009. May 03. at 14:25
  Permalink

  ment újra a post :)

 • 2009. May 03. at 14:30
  Permalink

  köszi, megjött, ki is rakom mindjárt

Comments are closed.