Változás – állandó szerző kerestetik

A keresést lezártuk, meg van a két “szerencsés”, hamarosan nyitnak elvileg. A jelentkezéseket köszönjük.

Amikor legutóbb ilyesmiről írtam (idézem: “Egyet szögezzünk le az elején: direkt, kifejezetten nem keresünk állandó írót (még?)“), már motoszkált bennem az elképzelés, erre is utalt a “még?” rész a végén. Nos igen, ez most változott, akkoriban még azt hittem, hogy igen, megint lesz több időm, visszatér a napi egy, de legalább a heti 3-4 post, ám – mint azt a tapasztalat is mutatja – ez a számításom nem jött be.

Ne kerülgessük a kását – a blog most a közösség segítségét kéri, tehát igen, állandó, de legalábbis visszatérő szerzőt keresünk. A szerző nagyon találó megfogalmazás, mert ilyen lesz a “jogköre” is: fog tudni majd egyedül írni, a saját postjait szerkeszteni, viszont (ez idővel természetesen változhat) pl. hozzászólásokat, a többiek írásait szerkeszteni viszont nem. Az első pár bejegyzésnél azért még csak közreműködő lenne az ember (azaz a postokat nekem kell kiengednem, előtte mailt kell küldenie róla, én elolvasom, ilyesmi) – de ez tényleg csak egy, esetleg másfél hétig lenne így – amíg össze nem zördölünk eléggé.

Akinek lenne esetleg kedve, az jelentkezzen ezen az e-mail címen: @itouch.hu – a tárgy minden esetben ez legyen, hogy “itouch.hu szerző” – pozitívum, ha írtok pár sort magatokról (foglalkozás, kor, mikről írnál legszívesebben, ilyesmik). Azért pár dolgot szerintem itt is tisztázni kéne: leginkább egy, de maximum kettő szerzőt keresek, ennél több akkor sem lesz, ha túljelentkezés lenne (ha lenne, amit erősen kétlek), és az az álláspontom továbbra is marad, hogy inkább látnám a blogot “holtan” (mert most gyakorlatilag az, de legalábbis kómában van), mint igénytelenül, tehát igen, az elején mindenképpen szólni fogok, ha valami nem tetszik, és igen, adott esetben lehet, hogy lesz, akitől meg kell, hogy “váljunk” – ha a problémák tartósnak bizonyulnak. Így előre legyen mondjuk heti átlag három-négy post a kritérium (persze ha valakinek egy idő után egy ideig nincs ideje (úristen ez a mondat!), azt megértjük, ha szól.

Tehát akinek lenne kedve írogatni néha egy már kialakuló félben lévő közösségnek, ehhez úgy érzi, meg is van a képessége, tehát viszonylag jól, érdekesen, érthetően ír, van ilyenre ideje, az írjon bátran a fent megadott e-mail címre, és ott megbeszéljük a dolgot.

ui: kicsit félve írtam ezt a postot, mert sajnos értékelhető vendégblogger munka sem érkezett (jött nem egy levél, viszont sajnos egyik rosszabb volt, mint a másik, és a válaszomra senki sem válaszolt).

12 thoughts on “Változás – állandó szerző kerestetik

 • 2009. April 07. at 18:01
  Permalink

  hát ez a post nem aratott túl nagy sikert :)

 • 2009. April 07. at 19:31
  Permalink

  Én személy szerint azért nem jelentkeztem, mert nem igen tudok forrásokat, honnan lehetne új információkat szerezni, és nem az erősségem az idegennyelv :(

 • 2009. April 07. at 19:47
  Permalink

  Miért én irtam. :)Lehet hogy a levél amit írtam kaki lett de ipodról írtam mert rossz a gépem és ezért is nem mellékeltem hozzá valamiféle cikket hogy tudjál dönteni.(amúgy tényleg tudok fogalmazni,forrásokat is ismerek és angolul is tudok)

 • 2009. April 07. at 20:06
  Permalink

  @thingol: Miért? Attól, hogy nem írt ide senki, lehet kaptál egy rakás mailt :)

 • 2009. April 07. at 21:33
  Permalink

  Én ilyenkor talán nem a kritériumokra tenném a hangsúlyt. Szerintem ha kiírnád, hogy tökmindegy milyen írásokat csak írjatok, tökmindegy, hogy ki, csak valaki, akkor sem lennének többen a jelentkezők, de a hangulata jobb lenne. Szerintem azt kéne, hogy aki akar ír, beküldi neked, aztán ha jó kirakod, ha nem nem. Tehát ezt a bejegyzést lerövidíteném, valahogy így:
  Sziasztok! Sajnos nincs túl sok időm arra, hogy írjak, ezért szívesen fogadok cikkeket bárkitől! e-mail címem: …
  Előre is köszöni a blog!
  :) De ez csak az én véleményem.

 • 2009. April 07. at 22:16
  Permalink

  @Daneealama: nem jött levél. küld el akkor még egyszer nekem ide: thingol@itouch.hu.

  @DarkEvil: egy levél sem jött (bár lehet akkor valamiért elkallódnak csak?)

  @baurn: az a vendégblogger rész, és igen, lehet, hogy ott rontom el, hogy próbálok fair lenni, és már a bejegyzésben is elmondom, hogy nem biztos, hogy minden cikk kikerül. Lehet valóban egyszerűbb lett volna szótlanul cenzúrázni. De az nem én vagyok :)

 • 2009. April 07. at 22:31
  Permalink

  Küldtem… :)

 • 2009. April 07. at 23:44
  Permalink

  @thingol: Akkor a probléma az Ön számítógépében van :) Ugyanis pl. én is küldtem mailt, ráadásul gmail-ről.

  címzett itouch.hu@gmail.com
  dátum 2009. április 6. 15:19
  tárgy itouch.hu szerző
  küldő gmail.com

 • 2009. April 07. at 23:53
  Permalink

  rendben, küld el akkor te is a thingol@itouch.hu -ra, és akkor átírom a postban is. elnézést a kellemetlenségért.

  de veled megbeszélhetjük a dolgot IM-ben is, ha gondolod, ha már úgyis contact vagy :)

 • 2009. April 08. at 19:42
  Permalink

  Hat en nyitok komi egy blogot .vegre itt volt a lehetoseg de lezarult .egy nap 4 postot is tudnak sot csinaltam is cikkeket 4-5 dbt.de mind1. majd ha kesz oldal akkor szolok(forumos lesz)

 • 2009. April 08. at 21:01
  Permalink

  hajrá.

 • 2009. April 08. at 21:26
  Permalink

  @Peti:
  Peti, légyszíves írj valamit az email címemre!
  “tealista@freemail.hu”
  Lenne PM kérdésem.

Comments are closed.