Új játékok

Az elmúlt egy-két napban megjelent több vártabb játék is, nézzünk csak körül tehát mi a helyzet e fronton (a leírások végén iTunes link van, de már letölthetőek, hogy hol, arról bővebb info a “legfontosabbak” oldalon), bár hozzátenném, hogy nekem még nem volt lehetőségem kipróbálni egyik játékot sem. Vélemények, beszámolók, tippek jöhetnek!

Rolando

Mentsd meg a kis bogyókat, a Rolandókat :) A játék – elvileg – kihasználja a Touch minden tulajdonságát, tehát döntögetés és multi-touch is kell majd a logikai feladványok megfejtéséhez. Négy egyedi világ harminchat pályával, reméljük a legjobbakat :) (videó itt).

SimCity

Ki ne ismerné a polgármesteres játékot? Azt hiszem nem csak én játszottam vele rengeteget annak idején, remélhetőleg a Touch verzió is felnő a nagy öreghez. A bemutatóban azt igérik, hogy a semmiből felépíthetünk egy két metropolist, és határ a csillagos ég. Úgy legyen!

Toy Bot Diaries 3

Annak idején az első része nagy kedvencem volt, a második nekem nem jött be, és elég bugos volt, meg idegesítő, ha két óra játék után kilép, és persze ilyenkor buknak a mentések is… azért reménykedni szabad. :)


17 thoughts on “Új játékok

 • 2008. December 18. at 16:19
  Permalink

  Sim City úgy ahogy van király :D Habár egyesek panaszkodtak, hogy bugzik meg kilép a program néha, de én ezt nem tapasztaltam (2G-s ipodom van). Ami más az igazi Sim City 3000-hez képest, hogy a terep formázás elégé behatárolt, valamint az infrastruktúra. Pl autópályát nem lehet építeni csak autóútat, metró nincs, vonat és busz viszont van. Ezenkívül minden más opció megtalálható benne, ami az eredti játékban is megvolt.
  Irányítást teknitve szerintem teljesen korrekten oldották meg, egész jól kezelhető és átlátható az egész, ahhoz képest, hogy kis képernyőn játssza az ember. Csak ajánlani tudom :)

 • 2008. December 18. at 16:22
  Permalink

  @shaark: neked köszi az infot, mire elolvastam a kommented, már szóltak többen is, de azért köszi, az ilyen tippek jöhetnek dögivel! :)

 • 2008. December 18. at 17:55
  Permalink

  @shaark: ember, jézus, hol élsz te? Ezt most elég erőteljesen benézted…

 • 2008. December 19. at 12:11
  Permalink

  Undercover jöhetne már

 • 2008. December 19. at 16:01
  Permalink

  jaja, lassan jöhetne

 • 2008. December 23. at 15:26
  Permalink

  A rolando minden idők egyik legszórakoztatóbb Touch gammája, ajánlom mindenkinek! Látszik, hogy kezd az ipar kiforrni, ez a játék nem fagy, nem veszik össze az iPod app-el és gyors. Csak így tovább!

  —>

 • 2008. December 23. at 18:47
  Permalink

  … akarom mondani eddigiek közül az egyik …

  —>

 • 2009. July 17. at 14:58
  Permalink

  @eddy: A linkek mindegyike iTunes-ba mutat. Töltsd le az iTunes-t :)

 • 2009. July 17. at 15:42
  Permalink

  letőltöttem de itt csak pénzért lehet megvenni a játékokat :S
  Valaki tud ingyen itouch játékokat ?

 • 2009. July 17. at 15:50
  Permalink

  @eddy: Gondolom az olyan fogalmakkal sem vagy tisztában, mint jailbreak, stb. Ugye?

 • 2009. July 18. at 00:03
  Permalink

  Hát nem. :( Alig néhány órája van meg az iTouch-om.Ha nem lenne nagy kérés valahol el tudnád magyarázni nekem h hogy tok játékokat,progikat stb.-t leszedni és rárakni az ipod-ra?Pl.Msn-en v e-mailban…

 • 2009. July 18. at 00:40
  Permalink

  @eddy: Röviden és tömören.
  Tedd fel az iTunes-t.
  Regisztrálj egy US. Store accountot, leírás itt.
  A többit meg megtalálod itt.

 • 2009. July 18. at 13:02
  Permalink

  mostmár nagyrészt vágom a dolgokat de miért nem kapok emailt amivel be tudnék jelentkezni…Azt írták h küldenek egy emailt amiben visszaigazolok nekik aztán már be is tok jelentkezni.De nem küldik.Ilyenkor mi van ?

Comments are closed.