offtopic?

Tehát, tisztázzuk le az elején: nincs még 2G jailbreak, és én egyhamar nem is számítanék rá. Viszont nagyon sokan kérdezgetitek, hogy van-e már, meg néhányan bedőltök a youtube-on lévő kamu-videóknak,  és még sok kérdés felmerül ezzel kapcsolatban. A válasz tehát nem, nincs még jailbreak, ha lesz, szólok majd, igérem.

Ezzel viszont eljutottunk egy kicsit komolyabb problémához. Szerencsére egyre több komment érkezik, aminek szívből örülök, mert ez a blogger jutalma a “fáradtságos” munkáért – de sajnos egyre több az offtopic is, legtöbbször a fentebb már vázolt témával kapcsolatban. Nem baj, ha valaki kérdez, sőt, azért vagyunk, hogy válaszoljunk, csak ne olyat kérdezzen, amire már számtalanszor válaszolt valaki… és lehetőség szerint a kérdéseket, hozzászólásokat, kommenteket az adott témához kapcsolódó bejegyzésben tegyétek fel, ellenkező esetben lehet, hogy törlésre kerül, amit se ti, se mi nem szeretnénk.

Ha valaki szólni szeretni valami olyan dologról, amiről még nem írtunk, és szerinte ez ennyire, meg annyira nagyon fasza, akkor még mindig ott van a kapcsolat oldal, és igérem, ha valamiről onnan szerzünk tudomást, akkor természetesen fel lesz tüntetve a forrás. Kérdéseket azonban oda csak a legvégső kétségbeesés esetén írjatok, mert egyrészt kommentben lehet (keressetek egy adott témához kapcsolódó bejegyzést, minden hozzászólásról kapunk értesítést, garantáltan fogunk válaszolni, ha tudunk! – ha nem találtok, akkor még mindig ott a Kérdezz – Felelek), hogy valaki hamarabb ad jobb, bővebb választ a kérdésre, másrészt meg azáltal fentmarad a jövő számára, ezáltal megoldást nyújtva valakinek, aki esetleg később ugyanazokkal a problémákkal kűzd.

Ennyit szerettem volna.

2 thoughts on “offtopic?

 • 2008. December 21. at 15:15
  Permalink

  ez videó :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD neeee :) nagyon átjött…

  Amúgy thingol -nak totál igaza van, nagyon sok off hozzászólás érkezik aminek semmi köze az adott cikhez, és ő csak úgy tudja moderálni, hogy törli.

 • 2009. January 04. at 21:58
  Permalink

  van arca itt kérdezni. pont itt. beszarás :)

Comments are closed.