1phone.hu -> szifon.com

Gondolom már sokan észrevettétek, hogy az iPhone-os társoldalunk, az 1phone.hu pár napja nem elérhető. Én azt hittem, csak valami server probléma, gondoltam pár nap alatt helyrehozzák, mint mindig. Aztán felröppent a hír, hogy az oldalt lefoglalta a rendőrség..

Hát egy lófaszt. :) Szerencsére ilyenről szó sincs, rendőrségnek az egészhez nem sok köze van, az oldal hasonlóan, mint az Appulo.us domain problémákkal küzd, viszont magának az oldalnak semmi baja. Jelenleg annyi a változás, hogy az oldal ezentúl a www.szifon.com domain alatt fog futni – az ez által elvesztett látogatókat szerintem az egész rendőrséges mizéria bőségesen visszahozza, így az oldal gyakorlatilag max. a pagerankját bukta el – pláne, mert elvileg a feedburnernek köszönhetően az RSS olvasók megszakítás nélkül élvezhetik az utazást.

A link még egyszer: szifon.com.

A domain problémák miértjéről ha akar, akkor majd admin ad felvilágosítást, ha jól tudom, még az éjjel kimegy a körlevél az új címmel, meg némi tisztázással.

4 thoughts on “1phone.hu -> szifon.com

 • 2008. November 23. at 10:18
  Permalink

  Én csak annyit szeretnék kérdezni,hogy beállítottam a Sources-t,de csak az IRealSMS jön be.Miért??

 • 2008. November 25. at 11:52
  Permalink

  Apollo.us-en nem domain para van, hanem megvette a haclab, aminek nem örülnek a népek, mert a haclab történetesen egy 3. party programfejlesző, aki azért küzd, hogy megszünjön a kalóz appstore progik repkedése a neten.
  Elég vicces.

 • 2008. November 25. at 13:01
  Permalink

  Ja erről midnenki tudott… csak később olvastam vissza.:)

 • 2008. November 25. at 15:03
  Permalink

  Nem jön be a szifon.com pc-n sem iphonon sem.
  Tud valaki valamit vagy ötlet?

Comments are closed.