Box.net for the iPhone

Én már régóta használom a Box.net -et különböző fájlok (leginkább zene) hostolására, ezért aztán különösképpen örültem neki, amikor megjelent az App Store-ban is egy program – ráadásul ingyen. Sajnos nem igazán Touch kompatibilis.

Kezdjük is a legnagyobb hibájával, offline semmire se megyünk a programmal, még a fájlneveket sem tudjuk megnézni, a bejelentkezésnél elakadunk. Ez Touch esetében hatalmas érvágás, most már a legtöbb hasonló program már tud offline kezelést, (Readdle Docs, Evernote, Mighty Docs), nem is hiába, mert ezzel az apró húzással utat nyitottak az iPod Touch-ok világába.

De tegyük túl magunkat ezen, nézzük mit tud egyébként a program. Nagyon szépen megjeleníti a fájlokat, egy részüket (.jpg .doc .ppt .xml .pdf .mp3) meg is tudjuk jeleníteni, nem túl lassú, a zenelejátszáson kellemesen meglepődtem, mint egy filmet, úgy tölti be (lehet, hogy bizonyos formátumú filmet is lejátszik, nem volt alkalmam kipróbálni).

Aki használja a box.net -et alapból, annak még jól jöhet, de én megkockáztatom, hogy iPhone-ról sem használnám – bár az ingyenesség nagy vonzerő.