What’s on my iTouch: Shuffleboard

A Shuffleboard az itthon annyira nem népszerű Shuffleboard (ki gondolta volna?) Touch-ra írt változata. A lényege az, hogy a korongokat csúsztatva minnél közelebb legyünk a szembelévő fallal, mintkét fél négy koronggal rendelkezik, és ezért pontokat kapnak.

Valahogy nekem ez a játék az egyik kedvencem lett az idők során, most már több tíz órát ütöttem el vele. Mivel adott a mutliplayer benne, ezért a barátaimmal is ezt a játékot vesszük elő a legtöbbször: izgalmas, de meglepően egyszerű.

Igazából hibát nem is tudnék mondani a játékból: nem tudnék semmi olyat hozzáadni, ami hiányzik belőle (oké, talán annyit, hogy bal oldalra a hátterünket tölti be, ami nem jailbroken Touch-on feketeség, ha viszont van háttered, akkor néha villan egyet). A beállításokban remekül lehet beállítani, hogy mennyire csússzanak a korongok, mennyire legyen erős a gép (a legerősebb gépet lehetetlen megverni. Én szóltam). Annak köszönhetően, hogy ha kilép az ember valamiért a játékból, akármikor lehet folytatni, érdemes leülni vele akár két percre is játszani (több kép).

Csak aztán tényleg csak két perc legyen.