What’s on my iTouch: Twittelator

A What’s on my iTouch első bemutatottja egy Twitter kliens, a Twittelator. Hogy mi az a Twitter? Talán magyarul idáig legjobban wyctim foglalta össze, hogy mi is az a Twitter, és miért is szereti annyira az, aki használja.

Azok, akik tudják, mi az a Twitter, joggal kérdezhetik, hogy miért pont a Twittelator, hisz annyi van? Mikor felraktam a 2.0-t, az első dolgaim között volt tesztelni az akkor fellelhető összes ingyenes Twitter klienst, és így esett végül a választásom a Twittelatorra.

A Twittelator nem akar sok extra freature-rel kilépni a mezőnyből, hanem csak annyut tud, amennyit kell: szép, kellemes kinézetű kezelőfelülettel tudod olvasni a barátaid tweetjeit, meg a legfontosabb egyéb lehetőségeket (jobb oldali képen van lista). Számolja a még elérhető API-dat is, ami igen hasznos lehet, ha a Twitter megint lekorlátozza). Lényegében annyit nyújt, mint maga a twitter, kliens nélkül.

A Twittelator nem akar több lenni, mint ami, nem akarja mindig felhasználni azt, hogy hol vagyunk (ez Touch-on egyébként is elég próblémás néha), nem akar fájlokat küldeni. Egy egyszerű Twitter kliens. Én pont ilyet kerestem. Ha a jobb oldali képre kattintotok, azonnal bejön az App Storeban a program!

One thought on “What’s on my iTouch: Twittelator

  • 2008. August 19. at 07:05
    Permalink

    Klafa kis cucc :) Még tegnap este lekaptam, de mivel otthon nincs wi-fi, így csak most tudtam kipróbálni, de valóban jó kis app. ez.

Comments are closed.