What’s on my iTouch: Remote

Most komolyan, van, aki nem ismeri (és nem használja?!)? Az egyik legalapabb app, szerintem az emberek fele csak ezért updatelt 2.0-ra (ne felejtsük el, hogy ingyenes!).

A Remote Wifi-n keresztül eléri a géped, csatlakozik az iTunes-ra, és onnantól kezdve zenét tudsz rajta lejátszani (mármint a gépen) – mindezt olyan kezelőfelülettel, ami nagyon hasonlít a Touch saját zenelejátszójához (playlist, artists, albums, search, more).

Az iTunes-szal összehangolni semmiség. Ha engedélyezve van az iTunes-ban a Remote-ok fogadása, akkor Remote-ban rátappolunk az Add Library-ra, kapunk egy kódot, az iTunes észleli és jelzi, hogy jéé, találtam egy Remote-ot, add meg a kódját. Az egész nagyjából egy percet vesz igénybe.

Én nem gépről hallgatok zenét motanában (erre van egy külön négy gigás iPod Nano-m), de ha valaki a gépét igazi média centernek használja, az ezért a programért ölni tudna. Mindenképpen része lenne az álom-nappalimnak :)

11 thoughts on “What’s on my iTouch: Remote

 • 2008. August 23. at 14:19
  Permalink

  zsír kis app, eddig nem ismertem, konyhából irányítom az itunes :)))

 • 2008. August 24. at 10:19
  Permalink

  A kép alapján már azt hittem Kristen Bell is énekel, csak én nem tudtam róla. :D

  Amúgy tényleg jó program, bár a gépem emeleten van, úgyhogy ha el is indítom a zenét, akkor max. a lépcső alá állva hallom. Vagy nagyon feltekerem a hangerőt, de az meg zavarja a többieket. :)

 • 2008. August 24. at 12:59
  Permalink

  Nem értem : ) Te lent vagy, a géped fent -> az iMac nem a te szobádban van? Mi a szösz? Viszont szopathatod vele a többieket :D

 • 2008. August 24. at 13:03
  Permalink

  A gépem fent van (még nem az iMac), a szobám is, csak ha esetleg lemegyek valamiért a földszintre, pl. beszélni anyámmal, vagy csinálok ott valamit, akkor nem hallom a zenét. :D

 • 2008. August 24. at 13:10
  Permalink

  na most vazz, ez már kukacoskodás :D “nem tom használni ezt az appot, ha elmegyek a gépemtől annyira, hogy már nem hallom” hát azé :D

 • 2008. August 24. at 15:42
  Permalink

  xD thingolnál a pont :D :D
  “Sz@r a fülhallgatóm, mert na nincs a fülemben nem hallok semmit a zenémből ×D…”

 • 2008. August 24. at 21:28
  Permalink

  szia!
  bocs,h ide írok.. de lehetne egy olyan kérésem, hogy írnál egy olyan bejegyzést a kezdőknek (,mint én), hogy hogyan kell pl albumképeket berakni, meg ilyen apróságok.
  köszönöm előre is!

 • 2008. August 24. at 22:06
  Permalink

  persze, ha igény van rá. holnapután előtt nem érek rá. :8

 • 2008. August 24. at 22:15
  Permalink

  szerintem lenne rá igény;)

 • 2008. October 26. at 03:54
  Permalink

  Akkor holnap :D

  Engem az erdekelne hogy tudom installalni ezt a dolgot itunesban mert ezt a remote dolgot nagyon nem talaltam sehol.Ilyen szajbaragosan kene elmagyarazni ha van ra esely, elore is koszonom szepen, es bocsi a keresert.Az album kep engem is erdekelne.

 • 2008. October 26. at 09:05
  Permalink

  már rég megírtam, használd a keresést… tipp #1 talán

  amúgy meg edit->preferences->devices->look for iphone and ipod touch remotes

Comments are closed.