What’s on my iTouch: Byline

Az RSS olvasó. Nem véletlen mondom, hogy Az, mert szerintem egyértelműen a legjobb RSS olvasó az App Storeban. De miért?

Ha RSS, akkor Google Reader – legalábbis számomra.  A Byline a Google Readerrel klienese Touch-ra – azaz beütöd neki az accountotdat, és utána máris szinkronizálja az adatokat. Ha már szinkronizálás, akkor nem ár megjegyezni, hogy a szinkronizálás szupergyors: pár másodperc alatt simán letölt neked 10-20 itemet, nem kell rohadt sokat várni rá, mint annakidején 1.1.4 alatt a Feeds-zel. Ha több ideje van, akkor az egész oldalt lementi (mármint az eredeti oldalt), ha nincs, akkor csak az RSS-t ilyen “text” üzemmódban, amikor tényleg csak a szöveget látod.

Touch-on nagyon fontos az, hogy ezeket a híreket offline is elérhessük. A Byline megkérdezi, hogy miket szeretnénk elérni offline, az új, a csillagozott, vagy a jegyzettel megosztottakat. Szerintem a csillagozott és az olvasatlan elemeket simán elég offline tárolni, de mindenki szíve joga, hogy mit választ.

Amiket még mindenképpen meg kell említeni, az az, hogy remekül kezeli a feedbe beágyazott youtube videókat, katt, és már nézed is. Ha kilépsz a főmenübe, akkor jelzi az olvasatlan feedeket, mintha csak leveled jött volna.

Kinézetre hozza a Google-től már megszokott könnyen átlátható kezelőfelületet. Mindazonáltal sajnos az oldalsó “downloading x of y” néha beragad, de ez legyen a legnagyobb gondunk. Összegzés: ajánlom mindenkinek, aki Google Readert használ, a többieknek pedig azt, hogy használjanak Google Reader-t! :) (katt az App Store ikonra a Byline letöltéséhez.)

22 thoughts on “What’s on my iTouch: Byline

 • 2008. August 21. at 13:01
  Permalink

  Szia!

  Nos a te javaslatodra már pár napja használm ezt a programot, igzad van, tényleg ez a legjobb az összes közül amiket eddig kipróbáltam.

  Egyetlen gondom van vele, hogy mivel ugye offline-ba akarom nézni ezért az összes rrs beérkezéskor az eredeti kinézetet menti le és hát sokszor elég sokáig tart, mondjuk ez nem lenne baj, hanem, hogy nem automatán tölti le, hanem nekem kell belépnem a programba. Gondolom ezt a program nem tudja, vagy én nem voltam elég figyelmes? Szóval, hogy időközönként töltse le pl. óránként (mint ahogyan az emailek letöltését is be lehet állítani), mert nekem a wifi mindig be van kapcsolva, így ha ránézek a touchra kapásból látom, hány levelem jött, nem kell még külön bemennem letöltenem és várnom. Ilyen jellegű offlineost esetleg nem tudsz véletlenül.

  Amúgy ezt levonva tényleg nagyszerű program!

 • 2008. August 21. at 13:06
  Permalink

  Automatán én sem tudom őket letölteni… mivel nem tud a háttérben futni, ezért nem tudja… de mondjuk erre van a push. Fene tudja…

  Először lekapja normálisan (csak a textet) a progi, aztán az egész oldalt. Gyk nem kell megvárni, míg végez, ha hamarabb kilépsz, sem történik semmi.

 • 2008. August 21. at 13:24
  Permalink

  Na igen, ezt már kipróbáltam de ilyenkor megmarad a text formátum ami az én esetemben van mikor csak egy fél mondat, és az úgy nagyon nem jó:-)

 • 2008. August 21. at 13:38
  Permalink

  Juuuj dejóóó! Már kerestem rss olvasót de nemtaláltam. Kösze! Egyébként jó ez a 2.0.1, éni csak ajánlani tom, ha lehet frissítsen mindenki, de ez zárójelben :P Kösze az appot, már tolom is fel Podra ;)

 • 2008. August 21. at 16:02
  Permalink

  febern: idővel persze leszinkronizálja az egész oldalt :)

  ende: hamarosan 2.0.2-re jailbreakelek, kíváncsi vagyok :)

 • 2008. August 21. at 16:37
  Permalink

  :) Mindenképpen szólj hogy szerinted érdemes-e. Apropo… Ahhoz már jött ki Új WinPwn, vagy mégcsak a quickes megoldás van?

 • 2008. August 21. at 17:25
  Permalink

  nincs még rá winpwn. de azért az a hamarosan még nagyon nem most. : )

 • 2008. August 24. at 08:00
  Permalink

  thingol, találtam egy olyan progit ami automatikusan frissíti magát, sebNews a neve, de sajnos fizetős, és még nem találtam “feltört verziót” belőle. Megnéznéd, hátha neked sikerül találni?:-)

 • 2008. August 24. at 18:01
  Permalink

  ránézek.

  még nincs feltörve sajnos. de ha fel lesz szólok majd : )

 • 2008. August 24. at 19:17
  Permalink

  Köszönöm.

 • 2008. August 28. at 10:50
  Permalink

  thingol, neked is max 25-öt tud lecsekkolni egyszerre? Mert én ezzel a problémával küzdök az elejétől kezdve. Tehát, bemegyek a progiba elkezdi ugyebár leellenőrizni az új bejövőket de mindig csak 1 of 25 (vagy ha annyi nincs akkor kevesebbet, de mindig csak max 25-öt). Nem értem miért. Láttam weboldalakon screenshotokat ott meg azt volt hogy 30, tehát tuti nálam nem stimmel valami. De ami még dühitőbb az egészben, hogy végre letölti azt a 25-öt (offline módban tölti le) bezárom a progit, kilépek a wifiről, és mikor legközelebb előveszem mondjuk villamoson, hogy na akkor elolvasom amiket előzőleg letöltött, belépek a progiba és bumm, vagy nem listáz ki SEMMIT, vagy azokat amiket előző nap (írja is hogy yesterday) már elolvastam. Nagyon zavaró dolog!

  Tudsz esetleg javasolni valamit?

 • 2008. August 28. at 11:39
  Permalink

  passz, 25-ös dologról nem tudok semmit mondani, általában nálam nincs annyi olvasatlan elem, nekem idáig mindig megjegyezte amit néztem : )

 • 2008. August 28. at 11:49
  Permalink

  :-(

 • 2008. August 28. at 21:01
  Permalink

  megnéztem, és nekem is csak 25-öt tölt le egyszerre. mondjuk nekem elég is annyi :)

 • 2008. September 01. at 11:18
  Permalink

  Hahó!

  Itunes Appstore-ba már megjelent egy újabb frissített verzió. Kérlek szólj ha le lehet tölteni valahonnan:-)

 • 2008. September 01. at 12:50
  Permalink

  rendben :) szerintem ezek elég hamar ki fognak kerülni, mert megvenni nem kell őket még egyszer.

 • 2008. September 04. at 17:32
  Permalink

  Szia!

  Tudnál nekem segíteni?

  Az történt, hogy végre valahára meg tudtam vásárolni a Byline-t az Itunes Store-ból, de valami miatt nekem az itunes-om(7.6) nem mutatta a magyar zászlót, ergo így nem tudtam venni semmit. Aztán kitaláltuk a haverommal, hogy az ő gépére feltettük az itunes 7.7-est ott rögtön kijött a magyar választás, az ő gépén így beregisztráltam, kitöltöttem mindent, bejelentkeztem. Mikor már bent voltam, gondoltam kicselezem, és így belépek az én gépemen is rá……..na ezt nem kellett volna:-( beléptem és így már az én saját gépemen fizettem ki a programot és töltöttem le. miután rá akartam tenni a touchra kiírta, hogy not authorized:-( így csak akkor tudom rátölteni, ha a barátom gépére csatizom rá a touchot:-( de így meg minden más programot ilyenkor letöröl ugyebár a touchról.

  Hogy lehetne ezt kiküszöbölni, hogy az én gépemről is elfogadja?

 • 2008. September 04. at 20:23
  Permalink

  iTunes -> Store -> Authorize this computer.

  Én is szoptam vele anno. Egyszerre öt gépet lehet authorizálni maximum.

 • 2008. September 05. at 07:13
  Permalink

  köszönöm,kipróbálom!

 • 2008. September 05. at 09:07
  Permalink

  Az én 7.6-osomban nem találok ilyet. Anno emlékszem valami miatt kifejezetten a 7.6-ot kellett feltelepíteni, ha most felfrissítem 7.7-re hatással lesz valahogyan a touchomra? Illetve továbbra is tudom tört progikat rátenni?

 • 2008. September 05. at 09:15
  Permalink

  Upsz, megtaláltam:-))) Az előző hsz-em semmis!

 • 2008. September 05. at 15:20
  Permalink

  Akármilyen új iTunes megjelenése után egy héttel már simán lehet frissíteni, ha valami gond lenne a jailbreakkel, akkor addigra elvileg már meg fogom írni simán. Amúgy meg mindig használd a legújabb iTunes-t! :)

Comments are closed.